Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παντρεύεται τον αγαπημένο της Σαμ Ασγκαρί

Η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόκειται σήμερα να παντρευτεί τον σύντροφό της, τον Σαμ Ασγκαρί, με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και έξι χρόνια, ανέφερε σήμερα μια πηγή προσκείμενη στο ζεύγος.

Οι δύο τους ανακοίνωσαν πέρσι τον Σεπτέμβριο, μέσω του Instagram, ότι αρραβωνιάστηκαν, αλλά δεν όρισαν ημερομηνία γάμου. Δύο μήνες αργότερα δικαστήριο ανέστειλε το καθεστώς «κηδεμονίας» της τραγουδίστριας που έδινε στον πατέρα της το δικαίωμα να ελέγχει την προσωπική ζωή και τα οικονομικά της επί 13 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της δίκης εκείνη είπε ότι ανυπομονεί να παντρευτεί και να ξεκινήσει μια νέα οικογένεια, χωρίς περιορισμούς.

Τον Απρίλιο, η Σπίαρς ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί, όμως ένα μήνα αργότερα απέβαλε.

Ο 28χρονος Ασγκαρί, που έχει γεννηθεί στο Ιράν, είναι προσωπικός γυμναστής και ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στη σειρά Black Monday.

Η Σπίαρς, 40 ετών έχει δύο γάμους στο ενεργητικό της. Το 2004 παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον παιδικό φίλο της Τζέισον Άλεν Αλεξάντερ αλλά ο γάμος τους ακυρώθηκε λίγες ημέρες αργότερα. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2007.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος