Μπέρναμ: Στηρίζουμε την έκκληση Τραμπ για ενεργειακή εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Το Ηνωμένο Βασίλειο στηρίζει αποφασιστικά την έκκληση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για την επίτευξη μιας «βιώσιμης ενεργειακής εκεχειρίας χωρίς καθυστέρηση» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, όπως δήλωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Άντι Μπέρναμ.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Μπέρναμ επισήμανε ότι η Ρωσία κλιμάκωσε τις επιθέσεις της κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η ενεργειακή εκεχειρία αποτελεί τον καλύτερο δρόμο για την αποκατάσταση της τροφοδοσίας των διεθνών αγορών με ενέργεια και καύσιμα, επαναλαμβάνοντας την υποστήριξη της κυβέρνησής του στην πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος