Μητέρα Έλον Μασκ: «Του είπα να μην κάνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο ούτε και πυραύλους και δεν με άκουσε»

Την πληροφορία ότι η ίδια δεν έχει και πολύ μεγάλη επίδραση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του γιου της, γνωστοποίησε σε συνέντευξή της πρόσφατα η 73χρονη Μέι Μασκ, μητέρα του μεγιστάνα ιδιοκτήτη των SpaceX και Tesla, Έλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τηλεοπτικό σόου Today With Hoda & Jenna, το 73χρονο μοντέλο ρωτήθηκε για την πρόσφατη εξέλιξη, ήτοι την επιθυμία του Έλον Μασκ να αγοράσει το Twitter.

«Να κάνει ό,τι θέλει», είπε σχετικά. «Του είπα να μην κάνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο ούτε και πυραύλους και δεν με άκουσε», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν διαφώνησε κάποτε με την απόφαση του γιου της να ξεκινήσει εντελώς την Tesla, είπε ότι δεν ήταν τόσο το ίδιο το επιχειρηματικό εγχείρημα όσο οι εργασιακές του συνήθειες.

«Δούλευε τόσο σκληρά, χρειαζόταν διάλειμμα», είπε ακόμη. «Και ξαφνικά ήθελε να ασχοληθεί με ηλιακή ενέργεια και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους. Του είπα, απλώς επίλεξε ένα για να μην δουλεύεις τόσο πολύ».

Σημειώνεται ότι η Μέι Μασκ, εκτός από τον 50χρονο Έλον, έχει επίσης έναν 49χρονο γιο, τον Κίμπαλ και μια 47χρονη κόρη, την Τόσκα, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Έρρολ Μασκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλον Μασκ δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, εκτός εάν η πλατφόρμα παρέχει σίγουρες αποδείξεις ότι λιγότερο από 5% των καθημερινών χρηστών είναι λογαριασμοί spam και bot.

Με πληροφορίες από NBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος