Μήνυση Τραμπ εναντίον του CNN για συκοφαντική δυσφήμιση – Ζητά 475 εκατ. δολάρια

Array

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του CNN και ζήτησε αποζημίωση 475 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι το δίκτυο χρησιμοποίησε την επιρροή του ως ένας κορυφαίος ειδησεογραφικός οργανισμός για να τον νικήσει πολιτικά. Την ίδια ώρα έρχεται βροχή αποκαλύψεων σε ένα νέο βιβλίο για τον Τραμπ, που αποκαλύπτει ότι ήθελε να απολύσει την κόρη του Ιβάνκα μέσω τουίτερ.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ ως Πρόεδρος τα είχε βάλει με το CNN και τους δημοσιογράφους του. Πλέον μηνύει τον ειδησεογραφικό οργανισμό για συκοφαντική δυσφήμιση, αξιώνοντας αποζημίωση 475 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη μήνυση γίνεται αναφορά σε εκπομπή του CNN, όπου ο δημοσιογράφος Φαρίντ Ζακάρια, αν και αναφέρει ότι ο Ντοναλντ Τραμπ δεν είναι ο Χίτλερ, στη συνέχεια κάνει συγκρίσεις ανάμεσα στους δύο.

Την ίδια στιγμή, ο Αμερικανός Πρώην Πρόεδρος χαρακτηρίζει ψεύτικες ιστορίες, τις αποκαλύψεις που κάνει για τον Αμερικανό πρώην Πρόεδρο η δημοσιογράφος των Νιου Γιορκ Τάιμς Μάγκι Χάμπερμαν στο νέο της βιβλίο “Confidence Man”.

Σύμφωνα με τη Χάμπερμαν, ο Τραμπ φοβόταν ότι θα πεθάνει, όταν είχε νοσήσει από τον κορονοϊό, πετούσε έγγραφα στην τουαλέτα και αρνούνταν πεισματικά να παραδεχτεί την ήττα του στις εκλογές.

Άγις Μενούτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος