Μήνυση στον Πρίγκιπα Άντριου από θύμα του Έπσταϊν

Ένα από τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρίγκιπα Άντριου στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα, ζητώντας αποζημίωση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν ανήλικη.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζάφρε ισχυρίζεται στη μηνυτήρια αναφορά ότι υπέστη «σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας» μετά τον φερόμενο βιασμό.

Η κυρία Τζάφρε 38 ετών σήμερα, ισχυρίζεται ότι “στρατολογήθηκε” ως έφηβος από τη Βρετανίδα Γκίσλεϊν Μάξγουελ και δέχθηκε επίθεση από τον Έπσταϊν, από τον Δούκα του Γιόρκ, και από έναν μεγάλο αριθμό φίλων του νεκρού παιδόφιλου. Η αγωγή επιδιώκει αποζημίωση και την τιμωρία του πρίγκιπα Άντριου.

Ο δευτερότοκος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά, όλους τους ισχυρισμούς περί αδικήματος, όπως και η κ. Μάξγουελ.

Σήμερα εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αντριου σχολίασε με “ουδέν σχόλιο”.

“Δεν κατέληξα σε αυτήν την απόφαση ελαφρά”, λέει η κ. Τζάφρε από την Αυστραλία όπου ζει τώρα με τον σύζυγο και τα παιδιά τους. 

“Ως μητέρα και σύζυγος, η οικογένεια μου έρχεται πρώτη. Γνωρίζω ότι αυτή η ενέργεια θα με υποβάλει σε περαιτέρω επιθέσεις του πρίγκιπα Άντριου και των υποκατάστατων του. Αλλά ήξερα ότι αν δεν το επιδιώξω θα απογοήτευα και αυτούς και τα άλλα θύματα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος