Μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στην Κέιτ – Ευγνωμοσύνη του πριγκιπικού ζεύγους για τις ευχές

Σύνοψη
  • Πολλοί επώνυμοι ζήτησαν συγνώμη για τη στάση τους το προηγούμενο διάστημα
  • Κατακραυγή για την «κακοποίηση» που υπέστη η Κέιτ στο διαδίκτυο

Μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης συνεχίζουν να φτάνουν στην Κέιτ και στην οικογένεια της καθώς το βίντεο όπου αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο σπάραξε την καρδιά όλων. 

Ανταπόκριση Ευδοξία Λυμπέρη

Εκπρόσωπος του ζεύγους της Ουαλίας μετέφερε την ευγνωμοσύνη της Κέιτ και του Ουίλιαμ για τις ευχές που λαμβάνουν: «Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα είναι και οι δύο εξαιρετικά συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα των πολιτών εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο ως απάντηση στο μήνυμα της Βασιλικής Υψηλότητάς της.  Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κοινού και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματος τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Εκτός από τις ευχές το ζευγάρι γίνεται αποδέκτης της δημόσιας απολογίας διασημοτήτων και δημόσιων προσώπων που τις προηγούμενες μέρες συμμετείχαν στην διαδικτυακή φημολογία υποστηρίζοντας θεωρίες συνωμοσίας ή κοροϊδεύοντας την Κέιτ.

Το θέμα έγινε αντικείμενο συζητήσεων σε βραδινές και πρωινές εκπομπές με διασπορά εικασιών και φημών. Η Αμερικανίδα ηθοποιός Blake Lively ήταν από τις πρώτες που ζήτησαν συγγνώμη. Η Κιμ Καρντάσιαν σε ανάρτηση της στο Instagram το περασμένο Σάββατο, η Kardashian έγραψε: «Πηγαίνω να βρω την Kate». Είναι από τους λίγους που δεν έχει απολογηθεί παρ’ όλο που πολλοί της το ζήτησαν.Σε συνέντευξη του ο υπουργός οικονομικών εξέφρασε τη λύπη του για αυτό που περνάει η Κέιτ αλλά και η οικογένεια της.

Η δημόσια κατακραυγή για την ψηφιακή κακοποίηση που ασκήθηκε στην Κέιτ όλες αυτές τις εβδομάδες είναι έντονη στην Βρετανία και όπως φαίνεται και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά είναι άγνωστο εάν θα αλλάξει την τάση που ακολουθείται αδιακρίτως όταν κάποιος γίνει στόχος στο διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος