Μιλάνο: Τέσσερις τραυματίες και ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Μεταξύ τους ο ποδοσφαιριστής, Πάμπλο Μαρί

Πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν, ένας εκ των οποίων πέθανε, ύστερα από επίθεση 46χρονου Ιταλού με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο, έξω από το Μιλάνο.

Τέσσερις άνδρες, ηλικίας 28, 30, 40 και 80 ετών, φέρονται να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας ταμίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ροζάνο. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο ηλικιωμένες γυναίκες φέρονται να βρίσκονται σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση, ενώ ο Πάμπλο Μαρί μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο Νιγκουάρντα και έχει τις αισθήσεις του.

Έχει δεχθεί επισκέψεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι και τον προπονητή Ραφαέλε Παλαντίνο.

Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε πέντε πελάτες. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

Ανταπόκριση – Ιταλία: Κρίστιαν Μαυρής

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, SkyNews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος