Tο νέο τραγούδι του Μικ Τζάγκερ για την πανδημία

“Θα είναι μία μνήμη που θα προσπαθείς να θυμηθείς να ξεχάσεις”

O Mick Jagger αποκαλύπτει το νέο του τραγούδι με τον τίτλο «EAZY SLEAZY» που παίζει μαζί με τον Dave Grohl των Foo Fighters και παρουσιάζουν στο YouTube. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MN9YLLQl7gE[/embedyt]

Ο Mick Jagger παρουσιάζει σήμερα 13 Απριλίου μια συναρπαστική έκπληξη για τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, την κυκλοφορία ενός κομματιού με τίτλο «Eazy Sleazy». Ο σκληρός ροκ ρυθμός γράφτηκε από τον Mick κατά την διάρκεια του lockdown, έχει τον ίδιο στα φωνητικά και την κιθάρα ενώ στα τύμπανα και το μπάσο είναι η “ψυχή” των Foo Fighters, Dave Grohl.

Το ‘μολυσματικό’ «Eazy Sleazy» είναι ένα τραγούδι της εποχής μας, γεμάτο εγκλωβισμένη ενέργεια, μια στάση rock n ‘roll απέναντι στην δύσκολη εμπειρία όλου του κόσμου με τον κορονοϊό, και σατιρικά μηνύματα για τις θεωρίες συνωμοσίας που γεμίσαμε αυτή την εποχή. 

Ο Mick Jagger εμπνεύστηκε από τη ζωή που ζούμε όλοι με ένα υπέροχα σκοτεινό σαρδόνιο χιούμορ. Το τραγούδι αντανακλά έναν κόσμο «κλήσεων ζουμ», «σπίτι σε αυτά τα τείχη της φυλακής», χαζοβιβλία, ψεύτικα χειροκροτήματα και πάρα πολύ τηλεόραση. Με αισιοδοξία και αλλαγή στη ματιά, προσβλέπει στον κόσμο πέρα από τον εγκλεισμό στον «κήπο των επίγειων απολαύσεων» που βρίσκεται στο μετά.

Το βιντεοκλίπ για το «Eazy Sleazy» θα παρουσιαστεί στις 13 Απριλίου και με τον Jagger να παίζει από το σπίτι  του ταυτόχρονα με τον Grohl από το στούντιο των Foo Fighters.

Ο Mick σχολίασε – «Είναι ένα τραγούδι που έγραψα για το να βγω από το lockdown, με κάποια αναγκαία αισιοδοξία. Χάρη στον Dave Grohl που έπιασε τα ντραμς, το μπάσο και την κιθάρα, ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλεύεις μαζί του – ελπίζω όλοι να απολαύσετε το Eazy Sleazy”.

Ο Ντέιβ σχολίασε – «Είναι δύσκολο να γράψω με λόγια τι σημαίνει η εγγραφή αυτού του τραγουδιού με τον Sir Mick. Είναι πέρα από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ακριβώς όταν σκέφτηκα ότι η ζωή δεν μπορούσε να γίνει πιο τρελή …… και είναι το τραγούδι του καλοκαιριού, χωρίς αμφιβολία!!”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος