Μέριλιν Μάνσον: Έρευνα στο σπίτι του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι της ρόκερ Μέριλιν Μάνσον τη Δευτέρα μετά από καταγγελίες γυναικών για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκδόθηκε ένταλμα για έρευνα στο σπίτι του Μάνσον, μετά τον φάκελο που άνοιξε για τον ίδιο, καθώς αρκετές γυναίκες ισχυρίστηκαν δημόσια φέτος ότι κακοποιήθηκαν σωματικά, σεξουαλικά και συναισθηματικά από τον Μάνσον. Ορισμένες έχουν υποβάλει μηνύσεις. Ο δικηγόρος του Μάνσον αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, ενώ ο ίδιος ο καλλιτέχνης αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του ρόκερ, ηθοποιός του «Westworld», Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, τον κατονόμασε ως τον υβριστή της για πρώτη φορά σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Φεβρουάριο. Ο Μάνσον αποκάλεσε τις δηλώσεις της «φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

Τον Μάιο, η ηθοποιός του «Game of Thrones» Esmé Bianco μήνυσε τον Μέριλιν Μάνσον στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, κατηγορώντας τον για σεξουαλική, σωματική και συναισθηματική κακοποίηση. Η Bianco λέει ότι ο Μάνσον παραβίασε τη νομοθεσία περί εμπορίας ανθρώπων φέρνοντάς την στην Καλιφόρνια από την Αγγλία για ανύπαρκτους ρόλους σε μουσικά βίντεο και ταινίες. Της στέρησε το φαγητό και τον ύπνο, την έκλεισε σε ένα υπνοδωμάτιο, τη μαστίγωσε, της έκανε ηλεκτροσόκ και απείλησε να τη βιάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στη μήνυσή της.

Η πρώην βοηθός του Μάνσον τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση, κακοποίηση και παρενόχληση στη δική της αγωγή, λέγοντας ότι χρησιμοποίησε «τη θέση  εξουσίας, τη διασημότητα και τις διασυνδέσεις του για να την εκμεταλλευτεί και να τη θυματοποιήσει κατά τη διάρκεια της απασχόλησής της».

Πηγή: apnews.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος