Μεγάλη Βρετανία: Κέτσαπ και καφέ σάλτσα από το Windsor

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, λανσάρει τη δική της μάρκα κέτσαπ και καφέ σάλτσας.

Μέχρι τώρα, οι Βρετανοί βασιλιάδες προσπαθούσαν να κατακτήσουν την αγορά του αλκοόλ με τα προϊόντα τους, προσφέροντας τις δικές τους μπύρες, κρασιά και τζιν στους υπηκόους τους. Τώρα στοχεύουν στους λάτρεις του γρήγορου φαγητού και του ψητού φαγητού. Η βασιλική οικογένεια λανσάρει τη δική της μάρκα κέτσαπ και καφέ σάλτσας, η οποία συνήθως σερβίρεται με πιάτα με κρέας, ειδικά βοδινό. Και τα δύο προϊόντα θα κατασκευάζονται  στο Sandringham, την αγαπημένη εξοχική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», οι Βρετανοί θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να απολάυσουν το βασιλικό κέτσαπ και καφέ σάλτσα. Θα κατασκευαστούν επίσης στο Sandringham, μία από τις δύο ιδιωτικές κατοικίες που χρησιμοποιεί η βασίλισσα. Είναι στο Sandringham που η βασιλική οικογένεια συγκεντρώνεται για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Τα έσοδα από το εμπορικό σήμα Sandringham Estate είναι μία από τις πολλές πηγές χρηματοδότησης της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Όπως διαβεβαιώνει ο κατασκευαστής, οι καλοφαγάδες μπορούν να περιμένουν προϊόντα υψηλότερης ποιότητας. Το κέτσαπ της βασίλισσας θα περιέχει, εκτός από ντομάτες, χουρμάδες, χυμό μήλου και μπαχαρικά. Από την άλλη, η καστανή σάλτσα, εκτός από τα τυπικά υλικά, δηλαδή ξύδι βαλσάμικο, συμπύκνωμα ντομάτας, μαύρο πιπέρι και πιπέρι καγιέν, θα εμπλουτιστεί με πολλά μπαχαρικά.

Η υψηλή ποιότητα που εγγυάται η βασιλική μάρκα θα μεταφραστεί και σε τιμή. Ένα μπουκάλι 295 γραμμαρίων θα σας κοστίσει σχεδόν 7 £. Αυτό είναι πολύ, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα διπλό μπουκάλι κέτσαπ ή καφέ σάλτσα τρίτων κατασκευαστών για λιγότερο από τρεις λίρες. Και οι δύο σάλτσες θα είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sandringham Estate.

Επιμέλεια: Μαλγκοζάτα Ολσέφσκι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος