Μαχαίρωσε άγρια τον πατριό του στην επέτειο θανάτου του πατέρα του

Ένας 35χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφο της μητέρας του ανήμερα της 8ης επετείου από τον θάνατο του πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός σκότωσε τον εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου Ρίτσαρντ Σάτον σε μια «έκρηξη οργής», αφού οι εντάσεις μεταξύ τους άρχισαν να αυξάνονται κατά τη διάρκεια του lockdown.

Ο ίδιος κατηγορείται και για απόπειρα δολοφονίας της μητέρας του, την οποία ο κατηγορούμενος περιέγραψε ως «τοξική και χρυσοθήρα», ενώ ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε στην έπαυλη του Σάτον, στον οικισμό Higher Langham της Νοτιοδυτικής Αγγλίας, στις 7 Απριλίου, κάνοντας όμως λόγο για ατύχημα. Η 65χρονη μητέρα του υπέστη πολλαπλά τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι, αλλά έζησε, παρά τα τραύματα που της άλλαξαν τη ζωή.

Οι μνήμες από τη νύχτα της φρίκης ξύπνησαν στο δικαστήριο. Ο εισαγγελέας είπε ότι ο Τόμας ζούσε σε ένα μικρό σπίτι εντός του εντυπωσιακού κτήματος του Σάτον αλλά δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του, ούτε μπόρεσε ποτέ να δεχθεί τη νέα σχέση της μητέρας του. Γι αυτό και έτρεφε ένα σημαντικό και διαρκές αίσθημα δυσαρέσκειας τόσο προς τη μητέρα του όσο και προς τον Σάτον.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η ένταση μεταξύ τους αυξήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown με τον εκατομμυριούχο να εκφράζει την απογοήτευσή του που ο νεαρός ζούσε μαζί τους χωρίς να προσφέρει κάτι και που δεν εκτίμησε τα χρήματα που του χαρίστηκαν για να αγοράσει αυτοκίνητο.

Δύο φορές πριν τον φόνο, ο θυμός του 35χρονου μετατράπηκε σε επεισόδια βίας που ενίσχυσαν τα αισθήματα αγανάκτησης και απομόνωσης. Μάλιστα αποκαλούσε τον εκατομμυριούχο «ανόητο ηλικιωμένο άτομο» και δεν φαινόταν να τον σέβεται.

Ο Σράιμπερ έχει παραδεχτεί την «ανθρωποκτονία από αμέλεια» του πολυεκατομμυριούχου αλλά αρνείται τη δολοφονία. Όσον αφορά τη μητέρα του, δηλώνει αθώος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή: dailymail.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος