Lucy Illingworth: Η 13χρονη τυφλή πιανίστρια που εντυπωσίασε στη συναυλία της Στέψης

Η πιανίστα Lucy Illingworth, 13 ετών, νικήτρια της εκπομπής The Piano του Channel 4, έκανε τους θεατές της συναυλίας της Στέψης στο Λονδίνο να δακρύσουν. Η Lucy, η οποία είναι τυφλή και έχει αυτισμό, ανέβηκε στη σκηνή για να παίξει το Πρελούδιο σε Ντο μείζονα του Μπαχ.

Ήταν μια συγκλονιστική ερμηνεία, η οποία έκανε τους 20.000 ανθρώπους που είχαν την τύχη να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία να παραμιλούν. Πολλοί μπήκαν στο Twitter για να αποτίσουν φόρο τιμής στο εκπληκτικό ταλέντο, ενώ η βασίλισσα Καμίλα με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της.

Η Lucy, η οποία είναι μέλος του Amber Trust, που τελεί υπό την αιγίδα της βασίλισσας Καμίλα, ανακηρύχθηκε η καλύτερη ερασιτέχνης πιανίστρια του Ηνωμένου Βασιλείου στην εκπομπή του Channel 4. Από το Δυτικό Γιορκσάιρ, γεννήθηκε με όγκους στα μάτια που της προκάλεσαν τύφλωση αλλά και δυσκολία στην ομιλία.

Η Lucy έφτασε στη συναυλία μαζί με τη μαμά της Candice, η οποία τη συνόδευσε στη σκηνή. Στάθηκε επάξια δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής, μεταξύ των οποίων η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο Olly Murs και οι επικεφαλής των Take That.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος