Λος Άντζελες: 38χρονη σκότωσε τρία της παιδιά έχοντας για συνεργό τον 16χρονο αδελφό τους

Φρίκη στο Λος Άντζελες με μία μητέρα που σκότωσε τρία από τα παιδιά της έχοντας για συνεργό τον 16χρονο αδερφό τους, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Πρόκειται για την 38χρονη Angela Flores η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές της Κομητείας του Λος Άντζελες με την εγγύηση για την αποφυλάκισή της να ορίζεται στο ποσό των 6 εκατ. δολαρίων. Συνελήφθη και ο 16χρονος γιος της.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 8 Μαΐου όταν και η τοπική αστυνομία έλαβε κλήση για επίθεση με φονικό όπλο σε ένα σπίτι που βρισκόταν στην Victory Boulevard. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία νεκρά παιδιά, την 12χρονη Ναταλί, τον 8χρονο Νέιθαν και τον 10χρονο Κέβιν.

Λος Άντζελες: 38χρονη σκότωσε τρία της παιδιά έχοντας για συνεργό τον 16χρονο αδελφό τους
(AP Photo/Damian Dovarganes)

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 38χρονη ομολόγησε την πράξη της λέγοντας ότι είχε για συνεργό της τον 16χρονο γιο της. Δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε η αιτία θανάτου των παιδιών της, ούτε και τα κίνητρα του τριπλού φονικού.

Σύμφωνα με τους γείτονες η 38χρονη το προηγούμενο βράδυ φαινόταν ότι δεν ήταν καλά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την άκουσαν να ουρλιάζει, να προσεύχεται ενώ άναψε κεριά σε σπίτια της γειτονιάς της.

Μία γειτόνισσα της οικογένειας, η Prisila Canales σημείωσε πως τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας άκουσε τις φωνές της μητέρας. «Η οικογένειά μου με κακοποιεί». Στη συνέχεια την είδε να κινείται προς την αυλή του διπλανού σπιτιού. Όταν έφτασαν οι Αρχές και την προσήγαγαν επιχείρησε να το σκάσει και ούρλιαζε: «Πού είναι η Βίβλος μου;» περιέγραψε η γειτόνισσα.

Πηγή: CBS

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος