ertnews.gr

Λονδίνο: Λιποθύμησε φρουρός στην αγρυπνία δίπλα στο φέρετρο της Βασίλισσας

Οι βρετανικές εφημερίδες ζητούν από αναγνώστες πληροφορίες για την ταυτότητα του φρουρού που κατέρρευσε εν μέσω αγρυπνίας στην μνήμη της βασίλισσας
15/09 12:53
Λονδίνο: Λιποθύμησε φρουρός στην αγρυπνία δίπλα στο φέρετρο της Βασίλισσας

Eν ώρα καθήκοντος και αγρυπνίας λιποθύμησε φρουρός στο Αβαείο του Ουέστμνιστερ όπου μεταφέρθηκε χθες για λαϊκό προσκύνημα το φέρετρο με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο φρουρός άρχισε να παραπατάει προς τα πίσω, κατέβηκε από το βάθρο και επέστρεψε. Όμως άρχισε να τρεκλίζει μέχρι που κατέληξε με το πρόσωπο και χωρίς τις αισθήσεις πάνω στο πέτρινο πάτωμα της τεράστιας αίθουσας.

https://twitter.com/RoyalFamilyITNP/status/1570343201533214722?s=20&t=9w1flpFXlZVy_yZJPRHNbQ

Το περιστατικό έγινε ενώ είχε ξεκινήσει η αλλαγή φρουράς. Η ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα του Γουεστμίνστερ διακόπηκε για αρκετά λεπτά καθώς η αστυνομία έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα.

Το φέρετρο της Βασίλισσας, το οποίο έχει τοποθετηθεί σε  βάθρο  φυλάσσεται όλο το εικοσιτετράωρο από μονάδες του Sovereign’s Bodyguard, του Household Division ή του Yeoman Warders of the Tower of London. 

Το Παλάτι του Γουέστμινστερ θα παραμείνει ανοιχτό όλο το 24ωρο μέχρι τις 6.30 π.μ. τη Δευτέρα – που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, 12 ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version