Λίβανος: Κατασχέθηκαν 500 πιστόλια μέσα σε φορτηγό από την Τουρκία

Οι λιβανικές δυνάμεις ασφαλείας κατάσχεσαν ένα φορτηγό που προερχόταν από την Τουρκία που μετέφερε 500 πιστόλια, που ανήκε σε κάτοικο του παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού Mieh el Mieh στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με εξέχουσα δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, είπε: «Οι υπηρεσίες ασφαλείας κατέσχεσαν ένα φορτηγό μεταφοράς στην περιοχή Μπατρούν που περιείχε 500 στρατιωτικά πιστόλια Retai», σημειώνοντας ότι έφτασε στον Λίβανο με πλοίο που προερχόταν από την Τουρκία.

Εξήγησε ότι «τα εμπορεύματα ανήκαν σε έναν Παλαιστίνιο από το στρατόπεδο Mieh Mieh», σημειώνοντας ότι τα όπλα κατασχέθηκαν «προς όφελος του λιβανικού στρατού, ο οποίος άνοιξε έρευνα για τον οδηγό του φορτηγού, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης της αποστολής των όπλων να εισαχθεί για έρευνα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι «ξέσπασε φωτιά στο φορτηγό την ώρα που περνούσε σε διεθνή δρόμο στα βόρεια της χώρας». Όταν έφτασαν προσωπικό πολιτικής άμυνας και δυνάμεις ασφαλείας για να σβήσουν τη φωτιά, μέσα βρέθηκαν πιστόλια. Οι υπηρεσίες ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνες για να μάθουν τις λεπτομέρειες.

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος