Λίβανος: 50χρονος βίασε περισσότερα από 20 παιδιά και τα φωτογράφισε για να τα απειλεί

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε με δράστη ένα «ανθρώπινο τέρας» που βίασε σχεδόν 20 παιδιά αφού πρώτα τα νάρκωσε και στη συνέχεια τα φωτογράφισε.

Σημειώνεται πως οι μυστικές υπηρεσίες του λιβανικού στρατού κατάφεραν να συλλάβουν τον 50χρονο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα παιδιά – και από τα δύο φύλα- στην πόλη Al-Qaa.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα παιδί που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά ενημέρωσε τους γονείς του για το τι είχε συμβεί, γεγονός που ώθησε άλλα παιδιά να μιλήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση και τον βιασμό που είχαν βιώσει επίσης.

Ο κατηγορούμενος ήταν εθισμένος στο βιασμό παιδιών και δεν ήξερε ότι ένα από τα θύματά του θα ήταν η παγίδα που θα τον οδηγούσε στη φυλακή. Σύμφωνα με τα λιβανικά ΜΜΕ, ο συλληφθείς είναι ύποπτος για εγκλήματα για περισσότερα από τρία χρόνια. Ο 50χρονος κατηγορούμενος προσπάθησε να διαψεύσει, αλλά τα βίντεο και οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο τηλέφωνό του τον ώθησαν να ομολογήσει τα εγκλήματά του. Με τη χρήση ναρκωτικών στα θύματά του στο κατάστημά του τα μετέφερε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού του και αφού τα βίαζε και τα φωτογράφιζε με σκοπό να τα απειλήσει και να τα παρακινήσει να επιστρέψουν ξανά κοντά του.

Τα λιβανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι σύμφωνα με τον δήμαρχο της Al-Qaa, «Μπασίρ Ματάρ», η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών είναι κορυφαία προτεραιότητα και θα παρακολουθούνται και κάλεσε τις υπηρεσίες ασφαλείας και το δικαστικό σώμα να αποκαλύψουν διακινητές ναρκωτικών και να εντοπίσουν τις επαφές μεταξύ τους.

Τέλος σύμφωνα με πηγές περισσότερα από 17 θύματα, αγοριών και κοριτσιών, έπεσαν στα χέρια του «θηρίου» της αλ Κάα.

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος