Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα τον 53χρονο Ανδρέα Ευαγγέλου, διερευνά η Αστυνομία της Κύπρου.
Σύμφωνα με τις Αρχές, γύρω στις 8.30μ.μ. το βράδυ της Τρίτης, ελήφθη η πληροφορία στην Αστυνομία, για ρίψη πυροβολισμών σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα.
Εντός οχήματος, εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος, ο οποίος έφερε αριθμό τραυμάτων, που φαίνεται να προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.
Από τις μαρτυρίες που συνέλεξε η Αστυνομία, φαίνεται ότι μοτοσικλέτα τύπου σκούτερ, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα, ακολουθούσε το όχημα του 53χρονου.
Στην προσπάθεια του θύματος, να σταθμεύσει, ένας από τους επιβάτες της μοτοσικλέτας, προσέγγισε το αυτοκίνητο και φέρεται να πυροβόλησε τον 53χρονο.
Η σορός του 53χρονου, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος