Κύπρος: Προσηλωμένος στη διαδικασία εξεύρεσης κοινού εδάφους στο Κυπριακό ο βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ

Array

Συνάντηση με τον βοηθό ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Αμερική κ. Μίροσλαβ Γιέτζα είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Μετά τη συνάντηση, ο αξιωματούχος του ΟΗΕ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «είχαμε μια πολύ ειλικρινή, πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον εξοχότατο κ. Αναστασιάδη, τον Υπουργό Εξωτερικών και την αντιπροσωπεία.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω την προσήλωση του βοηθού ΓΓ να παραμείνει ενεργός στη διαδικασία εξεύρεσης κοινού εδάφους και κατανόησης για να προχωρήσει το θέμα της διευθέτησης προς όφελος και για την ευημερία του λαού της νήσου. Έτσι, θα συνεχίσουμε σε καλό πνεύμα».

Πηγή: Μανιάννα Καλογεράκη | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος