Κύπρος: Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στα πρωτοσέλιδα σύσσωμου του σημερινού Τύπου

Λευκωσία, Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη

Στο εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της Ελλάδας, καθώς και στην ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρονται όλες οι σημερινές κυπριακές εφημερίδες, που στα πρωτοσέλιδά τους δίνουν έμφαση στη σημασία του αριθμού των εδρών που ανέδειξε η κάλπη, καθώς και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.  

Ψήφος εμπιστοσύνης στη σταθερότητα είναι το κύριο θέμα της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, η οποία σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της κάνει λίγο για νίκη – σεισμό της ΝΔ, καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του Α. Τσίπρα, καθώς και ισχυροποίηση ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ. 

Κύπρος: Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στα πρωτοσέλιδα σύσσωμου του σημερινού Τύπου

Θρίαμβος Μητσοτάκη, συντριβή Τσίπρα, αναφέρει η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, η οποία στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, σημειώνει ότι πρόκειται για συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εκλογές και βαρύτατη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από την τεράστια προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη και έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να διεκδικήσει αυτοδυναμία και μάλιστα με μεγαλύτερο αριθμό αριθμό εδρών από αυτές που πήρε το 2019, τονίζεται στο θέμα της εφημερίδας.   

Σάρωσε ο Μητσοτάκης είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επαναπαύεται στην ισχύ των 145 εδρών και θα διεκδικήσει αυτοδυναμία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι εξακολουθεί να μην μπορεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. 

Τέλος, η εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ χαρακτηρίζει ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας το αποτέλεσμα που ανέδειξε η κάλπη.   

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος