Κύπρος: Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων

Κύπρος: Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων

«Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στο κλειστό Βαρώσι», είναι ο τίτλος πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας Yeni Bakış, η οποία γράφει ότι Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας δήλωσε ότι αγόρασε από τους ιδιοκτήτες τους τρία ξενοδοχεία και δύο ορόφους πολυκατοικιών στην περίκλειστη Αμμόχωστο και πρόσθεσε ότι θα τα ανοίξει για κρατήσεις για το 2025, σε συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία, σε περίπτωση που δεν προκύψει οποιοδήποτε εμπόδιο εντός δύο μηνών.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Τουρκοκύπριος επενδυτής αγόρασε και δύο ορόφους σε πολυκατοικία για να διαμένουν άτομα που θα εργάζονται στο ξενοδοχείο. Στο δημοσίευμα, σύμφωνα με το ΡΙΚ, προστίθεται ότι: 

Ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας ο οποίος ισχυρίζεται ότι έγκριση και από το ελληνοκυπριακό Υπουργείο Εσωτερικών για το συμβόλαιο αγοράς των ξενοδοχείων και των πολυκατοικιών που αγόρασε, είπε ότι του εμπνέει εμπιστοσύνη η στάση της Τουρκίας στο θέμα του Βαρωσιού και οι δηλώσεις στις οποίες προβαίνει συνεχώς στο θέμα του Βαρωσιού ο πρέσβης της Τουρκίας στο ψευδοκράτος, Μετίν Φεϊζίογλου.

Κύπρος: Ανοίγουν τρία ξενοδοχεία στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος, δήλωσε πως εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να έχει κατατεθεί οποιοδήποτε αγοραπωλητήριο έγγραφο στο κτηματολόγιο για την αγοραπωλησία ξενοδοχείων στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Ο κύριος Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές της Δημοκρατίας και όταν υπάρξουν αποτελέσματα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Λευκωσία – Ανταπόκριση: Μανιάνα Καλογεράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος