Κρεμλίνο: Απορρίπτει κατηγορηματικά τις εικασίες για σωσία του Β. Πούτιν σε δημόσιες εμφανίσεις

Tο Κρεμλίνο απέρριψε τις εικασίες ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει σωσία που τον εκπροσωπεί σε δημόσιες εμφανίσεις, σύμφωνα με το dpa την Τρίτη.

“Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι ο Πούτιν υποτίθεται ότι έχει πολλούς σωσίες, οι οποίοι δουλεύουν για αυτόν ενώ κάθεται σε ένα καταφύγιο. Αυτό είναι άλλο ένα ψέμα”, τους είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε μερικούς νέους σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Μόσχα.

“Βλέπετε τι είδους πρόεδρο έχουμε. Ήταν και είναι υπέρ ενεργός. Εμείς, όσοι συνεργαζόμαστε μαζί του, δύσκολα μπορούμε να συμβαδίσουμε μαζί του”, πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Τα σχόλια του εκπροσώπου του Κρεμλίνου ήρθαν μετά από επανειλημμένες εικασίες ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εκπροσωπείται στην πραγματικότητα από κάποιον που εμφανίζεται στη θέση του δημόσια.

Οι πιο πρόσφατες εικασίες κυκλοφόρησαν μετά την εμφάνιση πληροφοριών στον Τύπο για επίσκεψη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, στις εμπόλεμες ζώνες που κατέλαβαν οι Ρώσοι.

«Δεν ήταν αυτός ο πραγματικός Πούτιν», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας, Olexii Danilov. Στη συνέχεια το Κρεμλίνο απέρριψε τη δήλωση του Ουκρανού αξιωματούχου.

Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι εμφανίστηκε ο σωσίας του στις επίσημες συναντήσεις του προέδρου Πούτιν, σημειώνει το dpa.

πηγή: Agerpres.ro

Μετάφραση: Μιχαέλα Λαμπρινίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος