Το Μπάκινγχαμ πιέζεται να απαντήσει στις καταγγελίες των Μέγκαν και Χάρι

Λονδίνο, Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου
Έντονη πίεση δέχονται τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ να αντιδράσουν στους ισχυρισμούς του ζευγαριού για ρατσισμό, καθώς και αν οι αξιωματούχοι του παλατιού αρνήθηκαν στην Δούκισσα του Σάσεξ ψυχολογική στήριξη.

«Η απάντηση παραμένει σε εκκρεμότητα και η βρετανική κοινή γνώμη είναι διχασμένη» σχολιάζει σήμερα ο βρετανικός Τύπος. «Η χειρότερη βασιλική κρίση τα τελευταία 85 χρόνια», υπογραμμίζει η εφημερίδα Daily Mirror. «Σε αναταραχή τα ανάκτορα» είναι ο σημερινός τίτλος των Times
Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε χθες την ημέρα της σε συναντήσεις έκτακτης ανάγκης με τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο και τον εγγονό της πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Η συνέντευξη προβλήθηκε χθες το βράδυ στο ΗΒ, προκαλώντας μεγάλη αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πιο θερμοί υποστηρικτές του ζευγαριού επικεντρώθηκαν στη συζήτησή για την ψυχική υγεία, με κάποιους να λένε ότι η Μέγκαν ανέδειξε ένα ζήτημα που θα σώσει ζωές συζητώντας το.
“Το παλάτι θα προσπαθήσει να προβληματιστεί για αυτήν τη συνέντευξη και να προωθήσει ορισμένα από τα θέματα με σκοπό να μην επιδεινώσει την κατάσταση και να οδηγήσει σε κάποιου είδους συμφιλίωση» δήλωσε ο Charles Anson, πρώην γραμματέας Τύπου της Βασίλισσας, στο Sky News
Ωστόσο ο Μπόρις Τζόνσον αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε, τονίζοντας ότι τρέφει «τον υψηλότερο θαυμασμό για την βασίλισσα» Ενώ ο Κιρ Σταρμερ, ο ηγέτης των Εργατικών , δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του ζευγαριού – πρέπει να ληφθούν υπόψιν, πολύ σοβαρά».
Επιπλέον νέα δημοσκόπηση της YouGov, που πραγματοποιήθηκε πριν από την προβολή της εκπομπής στη βρετανική τηλεόραση, έδειξε το 47% των Βρετανών έκριναν ακατάλληλη τη συνέντευξη ,το 21% κατάλληλη και το 31% δεν γνώριζε.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος