Πρ. Ελληνικής Κοινότητας Αντιόχειας στο Πρώτο: Ευχαριστούμε όλη την Ελλάδα (audio)

«Ευχαριστούμε όλη την Ελλάδα», τόνισε ο Μιχάλης Σαχμπάς, πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας Αντιόχειας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, για το γεγονός ότι έλληνες διασώστες ανασύρουν με κάθε τους δύναμη, ζωντανούς ανθρώπους από τα συντρίμμια και συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες.

Η εικόνα που περιγράφει ο κ. Σαχμπάς είναι αποκαρδιωτική. «Πάρα πολλές μεγάλες καταστροφές, στην περιοχή δεν έμεινε μία εκκλησία. Όλες έχουν καταστραφεί. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι αγνοούνται, διότι δεν είναι όλοι μαζί. Ακόμη δεν μας έχουν ενημερώσει πού θα μείνουμε και περιμένουμε. Έχουν τελειώσει τα καύσιμα στα βενζινάδικο και σήμερα περιμένουμε να φέρουν. Είναι πολλοί αυτοί που μένουν στα αυτοκίνητα, αλλά πολλά έχουν καταστραφεί γιατί έπεσαν πάνω τα συντρίμμια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαχμπάς και τόνισε ότι αυτό που έχουν ανάγκη είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.

«Αυτή τη στιγμή θέλουμε ρεύμα. Αν έχουμε ρεύμα, μπορούμε να φτιάξουμε κάτι, ένα μικρό σπίτι από νάυλον» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας Αντιόχειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος