Οικουμενικός Πατριάρχης: Επιτυχής η επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ – Αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη Bαρθολομαίου εξέφρασε ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που πραγματοποίησε την επέμβαση τοποθέτησης στεντ. Όλα πήγαν πολύ καλά όπως είπε και ο Πατριάρχης ξεκουράζεται ενώ όπως είπε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Λένα Αργύρη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να εξέλθει αύριο από το νοσοκομείο. Τότε θα αξιολογηθεί η κατάστασή του και θα αποφασιστεί ποτέ θα μπορέσει να ταξιδέψει για να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως είπε ο κ Ντάγκας επρόκειτο για ένα πρόβλημα γνωστό στον Παναγιώτατο και χρόνιο το οποίο έως σήμερα αντιμετωπιζόταν με άλλους τρόπους αλλά με την επέμβαση επιλύθηκε σε βάθος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο Πατριάρχης ήρθε άρρωστος στην Αμερική και φεύγει υγιέστατος. Με τον Πατριάρχη επικοινώνησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, προσβλέποντας όπως είπε στην επικείμενη συνάντηση τους στην Αθήνα. Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη για ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του εξέφρασε μέσω ανάρτησης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: ΕΡΤ,  Ανταπόκριση από Ουάσινγκτον: Λένα Αργύρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος