«Οι εξωγήινοι επικοινωνούν με ΗΠΑ & Ισραήλ» λέει ο πρώην επικεφαλής διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ

Ένας «πολυβραβευμένος» τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ, ο Χαΐμ Εσέντ, υποστηρίζει πως υφίσταται «Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία Διαστήματος» και κοινή βάση εξωγήινων και ανθρώπων στο διάστημα — αλλά και πως αντιπροσωπεία εξωγήινων έχει επισκεφτεί κάποτε τον πλανήτη μας.


Σε παρέμβαση εξωγήινων φαίνεται πως οφείλεται η αποφυγή του πυρηνικού πολέμου: «Οι εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961», δηλώνει σε συνέντευξή του στην Yediot Ahronot.

«Eάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαμβάνω τον σεβασμό σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν».

Ο Εσέντ υποστηρίζει ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ιαπωνίας γνωρίζουν τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας, που από την αρχή είχε συμφωνηθεί όπως λέει, διότι «οι γήινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεχτούν την αλήθεια».

Κι αν όλα τα παραπάνω ακούγονται λίγο… αποτέλεσμα απαγωγής από εξωγήινους τουλάχιστον, μια πολύ πιο γήινη παράμετρος ίσως αποτελεί το ερμηνευτικό κλειδί για τη φαινομενική αδιαφορία του υπερογδοντάχρονου για την υστεροφημία του: Στο νέο του βιβλίο συζητά για τα ΑΤΙΑ και «διάφορες θεωρίες για τη φύση, τον σκοπό και την προέλευσή τους, οι οποίες πιθανότατα δεν προέρχονται από τη Γη» και προφανώς, όπως κάθε φέρελπις συγγραφέας, προσδοκά και προσπαθεί με κάθε τρόπο το νέο πόνημά του να καταστεί όσο πιο ευπώλητο μπορεί…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος