Όχημα που μετέφερε τον Τζέρεμι Κόρμπιν πάτησε το πόδι εικονολήπτη του BBC

Όχημα που μετέφερε τον  Τζέρεμι Κόρμπιν πάτησε το πόδι ενός εικονολήπτη του BBC, καθώς ο ηγέτης των Εργατικών κατευθυνόταν προς τον χώρο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί το συνέδριο του κόμματος με αντικείμενο την οριστικοποίηση του προγράμματoς ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 8ης Ιουνίου.

Στα πλάνα που πρόβαλαν τα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται ο εικονολήπτης Τζιλς Γουλτόρτον να καταγράφει με την κάμερά του οπτικό υλικό, την ώρα που το αυτοκίνητο προσεγγίζει την είσοδο.

«Το πόδι μου. Πάτησες το πόδι μου» φώναξε ο τραυματισμένος οπερατέρ, έχοντας πέσει στο έδαφος.

Συνάδελφοί του και δημοσιογράφοι, μεταξύ αυτών η πολιτική συντάκτρια του BBC, Λόρα Κουένσμπεργκ έσπευσαν να βοηθήσουν τον τραυματισμένο άνδρα προτού φθάσουν οι ομάδες πρώτων βοηθειών. Κατόπιν ο εικονολήπτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Λονδίνου, σύμφωνα με φωτορεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του και να υποβληθεί σε θεραπεία» επισημαίνει το BBC σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Αυτή την ώρα, το BBC επικεντρώνεται στην φροντίδα που του παρέχεται, για να επιβεβαιώσει ότι είναι καλά».

Εκπρόσωπος τύπου του Εργατικού Κόμματος δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό. Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι ένα από τα οχήματά της ενεπλάκη κι ότι διεξαγάγει σχετική έρευνα.

Πηγή: Ρόιτερς, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος