Nέες εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας του John McAfee – Υπόνοιες για πλαστό σημείωμα

Αμφισβητεί τη γνησιότητα του σημειώματος αυτοκτονίας που βρέθηκε στην τσέπη του John McAfee, η χήρα του Janice και μάλιστα το δημοσίευσε στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η χήρα του John McAfee, Janice, δημοσίευσε στο Twitter το σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ τόνισε πως το σημείωμα μοιάζει σαν κάποιος να προσπάθησε να μιμηθεί τα tweet του.

Nέες εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας του John McAfee – Υπόνοιες για πλαστό σημείωμαΌπως έγραψε η Janice McAfe, αμφισβητώντας ότι το έγραψε ο σύζυγός της: «Ο τρόπος γραφής είναι ύποπτος και αμφιβάλω για τη γνησιότητα του σημειώματος. Δεν μοιάζει καθόλου με κάποιον που έχει χάσει κάθε ελπίδα και σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Αυτό το σημείωμα μοιάζει σαν ένα από τα tweet του Τζον. Και αν αυτό το σημείωμα βρέθηκε στην τσέπη του, που είναι τα σημάδια ότι ήταν διπλωμένο;».

Ο 75χρονος είχε συλληφθεί στην Ισπανία το 2020 στην Ισπανία και βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Καταλονίας, στις 23 Ιουνίου 2021. Υπενθυμίζεται ότι εισαγγελείς στις ΗΠΑ του άσκησαν δίωξη για την παράνομη πρακτική διαχείρισης κρυπτονομισμάτων. Ήταν δημιουργός του ομώνυμου, δημοφιλούς λογισμικού antivirus, και βρέθηκε νεκρός στο κελί του, λίγες ώρες αφότου η ισπανική δικαιοσύνη έδωσε το πράσινο φως για την έκδοσή του στις ΗΠΑ. Επίσης είχε γράψει από το 2020 στο twitter: «Να ξέρετε πως αν βρεθώ κρεμασμένος, όπως ο Έπσταϊν, δεν θα είναι λόγω δικής μου υπαιτιότητας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος