H σειρά “The Simpsons” θεωρείται ότι προέβλεψε KAI την πτήση του Μπράνσον στο διάστημα

Οι μεταφυσικές δυνάμεις των “ The Simpsons” είναι τρομακτικές. Η διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων, που βρίσκεται πλέον στην 32η σεζόν και στην οποία έχουν πιστωθεί κατά καιρούς ανατριχιαστικές ικανότητες να προβλέπει το μέλλον, θεωρείται τώρα ότι προέβλεψε και την πτήση του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο διάστημα.

H σειρά “The Simpsons” θεωρείται ότι προέβλεψε KAI την πτήση του Μπράνσον στο διάστημαΦανατικοί θεατές της σειράς, παρατήρησαν ότι μια σκηνή από ένα επεισόδιο του 2014 είχε τρομερές ομοιότητες με τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα και έδειχναν τον Μπράνσον να αιωρείται μέσα στο σκάφος της Virgin Galactic.

Η σκηνή προέρχεται από το επεισόδιο της 25ης σειράς με τον τίτλο War of Art (Ο Πόλεμος της Τέχνης) και δείχνει τον Μπράνσον να αιωρείται μέσα σε ένα σκάφος στο διάστημα θαυμάζοντας έναν πίνακα ζωγραφικής.

H σειρά “The Simpsons” θεωρείται ότι προέβλεψε KAI την πτήση του Μπράνσον στο διάστημαΠρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ίδρυσε την Virgin Atlantic το 2004 με την υπόσχεση ότι θα στείλει τουρίστες στο διάστημα.

Τούτου δοθέντος, ίσως αυτή να μην είναι η πιο απίθανη πρόβλεψη που έχει κάνει η σειρά. Έτσι κι αλλιώς όμως, έχει ήδη πιστωθεί με την πρόβλεψη μεγάλων γεγονότων, όπως η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και η πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή: nypost.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος