Euro: Η Αγγλία σε έκσταση ενθουσιασμού φωνάζει… «it’s coming home»

Είναι η πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια που η Αγγλία φτάνει στον ιστορικό τελικό του Euro Μετά την εκπληκτική νίκη 2-1 εναντίον της Δανίας. 65.000 φίλαθλοι στο Γουέμπλεϊ και χιλιάδες που παρακολούθησαν τον εκπληκτικό αγώνα από το σπίτι ξεχύθηκαν μέχρι το πρωί σε μπαρ και παμπ, γεμίζοντας τις πλατείες, την Τραφάλγκαρ Σκουεάρ, τους δρόμους του Σόχο, γιορτάζοντας, καταναλώνοντας χιλιάδες μπύρες και φωνάζοντας «it’s coming home».

Euro: Η Αγγλία σε έκσταση ενθουσιασμού φωνάζει… «it’s coming home»
AP Photo/Matt Dunham

Η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ πέτυχε αυτό που καμία άλλη ομάδα της Αγγλίας δεν κατάφερε από το 1966, να κερδίσει τον ημιτελικό σχολιάζουν τα βρετανικά δημοσιεύματα με τον ίδιο να δηλώνει «Το πιο ευχάριστο είναι ότι έχουμε δώσει στους οπαδούς μας και στο έθνος μας μια φανταστική βραδιά και το ταξίδι συνεχίζεται για άλλες τέσσερις ημέρες».

«Η Αγγλία είναι σε έκσταση» μετά το γκολ του Χάρι Κέιν. Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας ως έθνος που περνάμε στον ευρωπαϊκό τελικό, είναι μια από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου, αλλά εμείς δεν το έχουμε κερδίσει ακόμα – έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε».

Η Αγγλία θα επιστρέψει τώρα στο Στάδιο του Γουέμπλεϊ την Κυριακή για έναν τελικό εναντίον της Ιταλίας που είναι πιθανό να συντρίψει όλα τα τηλεοπτικά δεδομένα παρακολούθησης και να ανεβάσει στην κορυφή την διάθεση και το πνεύμα της χώρας μετά από 16 μήνες περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας

Πηγή: ΕΡΤ, Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος