Έρευνες στη Ρωσία για απειλή βόμβας σε πέντε δικαστήρια και έξι εμπορικά κέντρα

Ανώνυμες απειλές για τοποθέτηση εκρηκτικών σε έξι εμπορικά κέντρα στη Μόσχα και σε πέντε περιφερειακά δικαστήρια, οδήγησε σε κινητοποίηση τις αρχές για να διαπιστώσει το βάσιμο ή μη, των πληροφοριών, όπως δήλωσαν στο πρακτορείο TASS, στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούν τα Περιφερειακά Δικαστήρια Περόφσκι, Κουντσέφσκι και Κοπτέφσκι στη Μόσχα. «Ο αριθμός των δικαστηρίων που έχουν δεχθεί απειλές για βόμβα συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πληροφορίες, εκρηκτικά έχουν επίσης τοποθετηθεί στα Περιφερειακά Δικαστήρια Χοροσέφσκι και Σαβιολόφσκι», πρόσθεσε η πηγή.

Επιπλέον τρία μαιευτήρια στη Μόσχα δέχθηκαν σήμερα παρόμοιες απειλές για βόμβα και εκκενώθηκαν.

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες, άγνωστοι τρομοκρατούν τη Μόσχα, την Περιφέρεια της Μόσχας, την Αγία Πετρούπολη, την Περιφέρεια του Λένινγκραντ και άλλες ρωσικές περιφέρειες, στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα που προειδοποιούν ότι βόμβες έχουν τοποθετηθεί σε δικαστήρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις και κτίρια. Όλες οι απειλές έχουν αποδειχθεί ψευδείς, καθώς δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά.

Ρωσία: ΑΠΕ-ΜΠΕ-TASS

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος