Κιθ Ρίτσαρντς κατά Έρικ Κλάπτον για την αποστροφή του στα εμβόλια κατά της Covid-19

Σε ένα νέο επεισόδιο του podcast, Rolling Stone’s Music Now, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος αναφέρθηκε σε έναν συνάδελφο του κλάδου με το παρατσούκλι “Mister Slowhand”. Ο ίδιος χαρακτήρισε «παλιομοδίτικες» τις απόψεις του Κλάπτον για την πρόληψη της πανδημίας του κορονοϊού.

«Αγαπώ πολύ τον Έρικ. Τον ήξερα από πάντα και υπήρξαν σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις μας», είπε ο Ρίτσαρντς (78), προσθέτοντας ότι η προσέγγισή τους στην COVID-19 ήταν διαφορετική τον τελευταίο καιρό.

Το πρόβλημα είναι ότι μετά τη χρήση του AstraZeneka, ο 76χρονος κιθαρίστας ανέπτυξε πολλές μακροχρόνιες επιπλοκές σχεδόν αμέσως, όπως απώλεια αίσθησης στα χέρια και τα πόδια. Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε αυτό που του συνέβαινε, ούτε έκρυψε τις απόψεις του. Το περασμένο φθινόπωρο, αρνήθηκε να πραγματοποιήσει συναυλίες σε χώρους όπου γίνονται δεκτοί μόνο εμβολιασμένοι. Επίσης επέκρινε τους κοινωνικούς αποκλεισμούς στη Μεγάλη Βρετανία που σχετίζονται με την πανδημία.

Ο Έρικ Κλάπτον παραπονέθηκε σε συνεντεύξεις ότι «εξοστρακίστηκε» από την οικογένεια και τους φίλους του -συμπεριλαμβανομένων εκείνων της μουσικής βιομηχανίας- για αυτή τη στάση του. Και ο Κιθ Ρίτσαρντς είναι ξεκάθαρα ένας από αυτούς τους φίλους.

Μετάφραση: Μαλγκοζάτα Ολσέφσκι, Πηγή: pch24.pl

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος