Κίνα: Θα εφαρμόσει τυποποιημένο σύστημα παραγωγής  χαρτών για τα έξυπνα οχήματα

Κατευθύνσεις στην ηλεκτρονική βιομηχανία πληροφορικής της Κίνας έδωσε του υπουργείο Φυσικών Πόρων για ένα τυποποιημένο σύστημα παραγωγής βασικών χαρτών για τα έξυπνα οχήματα.

Κατευθύνσεις στην ηλεκτρονική βιομηχανία πληροφορικής της Κίνας έδωσε το υπουργείο Φυσικών Πόρων για ένα τυποποιημένο σύστημα παραγωγής βασικών χαρτών για τα έξυπνα οχήματα.

Οι οδηγίες αυτές αφορούν την τυποποίηση των χαρτών στις διαστάσεις, τη γενική εφαρμογή τους, τις αναβαθμίσεις τους, την προσφορά υπηρεσιών μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών, τον καθορισμό της ποιότητάς τους, αλλά και τη διαχείριση της ασφάλειας γύρω από τη χρήση τους.

Το Πεκίνο δίνει έμφαση στη συντονισμένη εξέλιξη αυτών των χαρτών και των γεωγραφικών πληροφοριών οδικής χρήσης, των πληροφοριών και των μεθόδων επικοινωνίας που σχετίζονται με τους ίδιους χάρτες, τις ηλεκτρονικές συσκευές, τη χρήση των χαρτών στις μεταφορές, την ασφάλεια των μέσων πληροφορικής, τη χρήση κωδικών πρόσβασης, την εμπλοκή άλλων βιομηχανικών τομέων στην εξέλιξη των χαρτών, αλλά και τη σταδιακή οργάνωση ενός τυποποιημένου συστήματος βασικών χαρτών για έξυπνα οχήματα, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες της τεχνολογικής και βιομηχανικής ανάπτυξης της Κίνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος