Κίνα-Σανγκάη: Αναστολή δεκάδων σιδηροδρομικών δρομολογίων εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Σανγκάης που αποτελεί κέντρο διαχείρισης εμπορευμάτων ανέστειλε δεκάδες δρομολόγια αμαξοστοιχιών εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων, αλλά και των θυελλωδών ανέμων που πλήττουν σήμερα την κινεζική μητρόπολη, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της, η τοπική σιδηροδρομική αρχή.

Στα σιδηροδρομικά δρομολόγια που ανεστάλησαν συμπεριλαμβάνονται οι αναχωρήσεις τρένων από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Σανγκάης, αλλά και από το νότιο σιδηροδρομικό σταθμό της κινεζικής μητρόπολης, ανέφερε η ανακοίνωση.

Η ίδια ανακοίνωση, έδωσε έμφαση στο μεγάλο κίνδυνο πλημμυρών στα δρομολόγια αυτά που διέρχονται από μερικές ανατολικές κινεζικές επαρχίες, όπως, η Ανχουέι και η Τζετζιάνγκ από τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος