Κατεχόμενα: Διαμαρτυρία δημοσιογράφων – «Νομοσχέδια» περιορίζουν την ελευθερία του λόγου

Array

Με το σύνθημα «Η ελευθερία είναι μεγαλύτερη από σένα (πάνω από σένα) #Μην την αγγίζεις», ο σύνδεσμος τ/κ δημοσιογράφων πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την «πρωθυπουργία» εναντίον των 3 «νομοσχεδίων» που βρίσκονται στη «βουλή» για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ιδιωτικότητας και τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα, τα οποία περιορίζουν την ελευθερίας έκφρασης λόγου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η συγκεκριμένη εκστρατεία άρχισε χθες το βράδυ μέσω των ΜΚΔ και η εκδήλωση του συνδέσμου τ/κ δημοσιογράφων (KTGB), έγινε το πρωί σήμερα μεταξύ 7 και 8 η ώρα.

Αναφέρεται επίσης ότι προχθές Τρίτη, ο σύνδεσμος πραγματοποίησε μια σύσκεψη με άλλες οργανώσεις του Τύπου, νομικούς και κάποιους «βουλευτές», ώστε να καταγράψει έναν «οδικό χάρτη» αντίδρασης στα τρία «νομοσχέδια». Από την σύσκεψη αυτή, προστίθεται, προέκυψε η δημιουργία μιας «επιτροπής εκδηλώσεων» ενάντια στα «νομοσχέδια» και οι ενέργειες άρχισαν από χθες το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο σύνδεσμος δημοσιογράφων όσο και η συντεχνία των εργαζομένων στον Τύπο (Βasın Sen) είχε βγάλει ανακοινώσεις ενάντια σε αυτά τα «νομοσχέδια».

Ανταπόκριση Λευκωσία: Μανιάνα Καλογεράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος