Κατασκευή κινηματογραφικών στούντιο και συναυλιακού χώρου στο διάστημα

Σύντομα κατασκευή κινηματογραφικών στούντιο και συναυλιακού χώρου στο διάστημα.

Το σύμπαν ως τουριστικός προορισμός, ως αξιοθέατο, μυστήριο και κάτι που απασχολεί και συναρπάζει τον κόσμο εδώ και δεκαετίες, θα γίνει πλέον αίθουσα συναυλιών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, η Space Entertainment Enterprise, μια εταιρεία που συμμετέχει στην παραγωγή της νέας ταινίας του Tom Cruise, η οποία διαδραματίζεται στο διάστημα, σχεδιάζει να ξεκινήσει μια αρένα διαστημικών αθλημάτων και στούντιο παραγωγής.

Το σχέδιο αυτής της έγκριτης εταιρείας παραγωγής είναι η κατασκευή ενός διαστημικού σταθμού που θα διαθέτει αθλητικό και ψυχαγωγικό χώρο, καθώς και στούντιο. Είναι ένα σχέδιο που σκοπεύουν να υλοποιήσουν μέχρι το τέλος του 2024 και σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν εκεί κινηματογραφικές, τηλεοπτικές, μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά θα είναι και χώρος για δημιουργικούς που θέλουν να κάνουν γυρίσματα σε χαμηλή τροχιά.

Η Axiom Space θα φροντίσει για την κατασκευή της μονάδας SEE-1, η οποία θα συνδέεται με τον σταθμό του Axiom, ο οποίος σχεδιάστηκε με στόχο να γίνει ένα σπίτι για εμπορικά περιεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου του διαστημικού τουρισμού, αναφέρει η Indeks.

Επιμέλεια: Λιλιάνα Κούλιτς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος