Καναδάς: Μία από τις οκτώ έφηβες που κατηγορούνται για το φόνο του 59χρονου άστεγου στο Τορόντο βγήκε με εγγύηση

Δικαστής του Οντάριο χορήγησε την Πέμπτη εγγύηση υπό όρους σε μία από τις οκτώ έφηβες που κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός 59χρονου άνδρα στο κέντρο του Τορόντο, στον Καναδά, αυτόν τον μήνα.

Η έφηβη, το όνομα της οποίας δεν μπορεί να δημοσιευθεί, πρέπει να παραδώσει το διαβατήριό της, να μην έχει κινητό τηλέφωνο, να παραμείνει στο Οντάριο και να μην βγαίνει από το σπίτι της ασυνόδευτη ούτε να μπαίνει στο διαδίκτυο με εξαίρεση τις σχολικές δραστηριότητες, μεταξύ άλλων όρων. Η εγγύησή της ορίστηκε σε 9.500 δολάρια Καναδά (6.577 ευρώ).

Η δικαστής Μαρία Σίριβαρ θα αιτιολογήσει την απόφασή της για την εγγύηση στις 10 Ιανουαρίου.

Οι άλλες επτά έφηβες που κατηγορούνται για τον θάνατο του 59χρονου άνδρα εμφανίστηκαν για λίγο στο δικαστήριο μέσω βίντεο το πρωί της Πέμπτης πριν προφυλακιστούν. Έχουν προγραμματιστεί να εμφανιστούν στις 5 Ιανουαρίου όταν και έχει οριστεί ακρόαση για την εγγύηση.

Οι έφηβες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού για τον θάνατο με μαχαίρι ενός 59χρονου άνδρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Τορόντο στις 18 Δεκεμβρίου. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητα του άνδρα, αλλά αναφέρει ότι είχε γίνει πρόσφατα τρόφιμος του καταφυγίου της πόλης.

Τρία από τα κορίτσια είναι 13 ετών, τρία είναι 14 και δύο είναι 16, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα ονόματά τους δεν μπορούν να δημοσιευθούν λόγω της ηλικίας τους.

Πηγή: Ρόιτερς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος