Καλιφόρνια: Αντιπαράθεση γονέων – αντιεμβολιαστών έξω από δημοτικό σχολείο

Ημέρα Ποδηλάτου και βόλτας στα σχολεία ωστόσο, σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν έξω από δημοτικό σχολείο του Μπέβερλι Χιλς με διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού να αποκαλούν μέχρι και βιαστές γονείς μπροστά στα παιδιά τους, που όπως μετέδωσε το CNN βρέθηκαν σε «δισσταυρούμενα πυρά».

Διαδηλωτής φώναξε σε μια μητέρα που δεν άφηνε το χέρι του μικρού της γιου: «Θα τραυματιστεί αν του βάλετε τη μάσκα και δεν τον αφήσετε να αναπνεύσει».

«Αυτή είναι η επιλογή μου. Σεβαστείτε καλύτερα την επιλογή μου», απάντησε η μητέρα καθώς ο γιος της κάλυπτε τα αυτιά του.

«Η μάσκα συνιστά κακοποίηση παιδιών», φώναξε άλλος διαδηλωτής.

Τα συνθήματα των δαδηλωτών ήταν: «Κρατήστε την Αμερική ελεύθερη» και «Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος», ενώ από την 1η Οκτωβρίου ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ ανακοίνωσε ότι όλοι οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν το εμβόλιο Covid-19 μόλις ο Οργανισμός Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών FDA δώσει την πλήρη έγκριση, όπως και αναμένεται εντός του μήνα.

Η Καλιφόρνια είναι η πρώτη πολιτεία που επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε εκπαιδευτικούς.

Οι διαδηλωτές αντιμετώπισαν επίσης τον δήμαρχο του Μπέβερλι Χιλς, Ρόμπερτ Βούντερλιχ, ο οποίος κάλεσε τρεις από αυτούς να συναντηθούν μαζί του μακριά από το σχολείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος