Κ. Μίντλετον: Η πρώτη φωτογραφία της μετά την επέμβαση

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. Η φωτογραφία δείχνει την Κειτ μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η μητέρα της κοντά στο κάστρο του Ουίνσδορ.

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελλου

Η πριγκίπισσα, φορώντας γυαλιά ηλίου, φωτογραφήθηκε σε μεγάλη απόσταση στη θέση του συνοδηγού και οι φωτογραφίες  δημοσιεύτηκαν σε μια αμερικανική ιστοσελίδα  μετά από παγκόσμιες εικασίες που ακολούθησαν για την υγεία της πριγκίπισσας. Η συνοδευτική έκθεση αναφέρει ότι «διατηρεί χαμηλό προφίλ … ή προσπαθεί, ούτως ή άλλως».

Οι φωτογραφίες λέγεται ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας, υποδηλώνοντας ότι η πριγκίπισσα και η μητέρα της μπορεί να επέστρεφαν από το σχολείο. Είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται μετά την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν περπάτησε στο Sandringham με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Οι φωτογραφίες δεν εγκρίθηκαν από το Παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο έχει υπογραμμίσει τακτικά την επιθυμία της πριγκίπισσας να κρατήσει το θέμα της υγείας της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας .

Η Κειτ αναρρώνει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν από το Πάσχα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος