Ηχούν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – «Εκρήξεις πάνω από τα κεφάλια μας» – Δραματικές ανταποκρίσεις των απεσταλμένων της ΕΡΤ

Ηχούν σειρήνες στο Τελ Αβίβ μετέδωσαν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 του Σαββάτου από την ισραηλινή πρωτεύουσα οι απεσταλμένες της ΕΡΤ Αλεξία Καλαϊτζή και Ευτυχία Πενταράκη.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

«Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο Τελ Αβίβ. Φτάνοντας μέχρι την πόλη ήχησαν σειρήνες συνεχόμενα αλλά όλοι έτρεξαν να κρυφτούν. Εμείς βγήκαμε από το αυτοκίνητο την ώρα που ήμασταν καθοδόν. Τρέξαμε. Ευτυχώς μας άνοιξαν οι άνθρωποι που μπαίνανε στην πολυκατοικία. Κάτσαμε για κάποια λεπτά εκεί, ακούσαμε πάνω από το κεφάλι μας εκρήξεις. Προφανέστατα λειτούργησε ο σιδερένιος θόλος και αναχαίτισε την επίθεση. Τέτοια ώρα ήταν ακριβώς και χθες που πραγματοποιήθηκε πάλι ένα μπαράζ ρουκετών στο Τελ Αβίβ» επισήμανε η Αλεξία Καλαϊτζή.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

«Βρισκόμασταν μέσα σε ένα καταφύγιο με ένα νεογέννητο μωρό, με ηλικιωμένους, με ανθρώπους που έφτασαν στην πολυκατοικία αυτή. Μας οδήγησαν εδώ οι άνθρωποι από το δρόμο. Ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό ότι η επιχείρηση θα ξεκινήσει σύντομα» ανέφερε η Ευτυχία Πενταράκη.

Αποστολή ΕΡΤ στο Ισραήλ: Ευτυχία Πενταράκη, Αλεξία Καλαϊτζή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος