Ιταλία: Εξαφανίστηκε 59χρονος που εξαπατήθηκε διαδικτυακά από γυναίκα που υποδυόταν την τραγουδίστρια Dua Lipa

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Πέπλο μυστηρίου, αλλά και μέγιστη ανησυχία, προκαλεί η είδηση της εξαφάνισης του Τζιανφράνκο Μπόντζι, ενός 59χρονου θυρωρού που αγνοείται από τις 23 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ ο Μπόντζι, ο οποίος εργάζεται στο Μιλάνο, φαίνεται να έπεσε θύμα μια διαδικτυακής ερωτικής απάτης, εφόσον από το περασμένο καλοκαίρι συνομιλούσε μέσω κοινωνικών δικτύων με μια γυναίκα η οποία υποδυόταν τη δημοφιλή τραγουδίστρια Dua Lipa. Μάλιστα φαίνεται πως ο Μπόντζι είχε στείλει στη γυναίκα 5.000 ευρώ σε δύο δόσεις. 

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Chi l’ha visto?” του Rai3, διαχρονικός θεσμός στην Ιταλία στην εύρεση εξαφανισμένων ατόμων, μια ρεπόρτερ επικοινώνησε με την γυναίκα που υποδυόταν την τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα ισχυρίστηκε πως, αν και δεν είχε δει τον Μπόντζι, ζήτησε 50 ευρώ για να δώσει πληροφορίες και να πάει στην πόλη Κάλιαρι της Σαρδηνίας για να τον αναζητήσει.

Όπως τονίζει ο ιστότοπος Fanpage, μια πρώτη έρευνα της Αστυνομίας στο ΑΦΜ της γυναίκας (που η ίδια έδωσε στην εκπομπή για την πληρωμή) επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται για την Dua Lipa αλλά για μια 58χρονη γυναίκα από την Σικελία. 

Η είδηση της πλέον 20ήμερης εξαφάνισης του θυρωρού έρχεται με μέγιστες ανησυχίες της οικογένειάς του, μέλη της οποίας μίλησαν για την μοναξιά του αλλά και για την ζωή του στο διαδίκτυο.

Στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Μπόντζι ανάρτησε το εξής, τελευταίο μήνυμα: “Αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση, και επίσης μια από τις τελευταίες ενέργειες της ζωής μου. Η αιτία είναι μια ερωτική απογοήτευση που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ”. Ένα μήνυμα το οποίο προβληματίζει, εφόσον ο ίδιος φάνηκε σε κάμερα ασφαλείας να φεύγει με μια μικρή αποσκευή, η οποία στη συνέχεια βρέθηκε κοντά στην οικία του στο Μιλάνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος