Ισραήλ: Οι αρχές ερευνούν τις «συνθήκες» θανάτου ενός Βούλγαρου εργαζόμενου του ΟΗΕ στη Γάζα

Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι διεξάγει έρευνα για τις “συνθήκες” του θανάτου ενός Βούλγαρου εργαζόμενου των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι στη Λωρίδα της Γάζας από έκρηξη. Η Χαμάς αποδίδει την έκρηξη αυτή σε ισραηλινό πλήγμα, κάτι που διαψεύδει το εβραϊκό κράτος.

«Εκφράζουμε θλίψη για τον θάνατο ενός Βούλγαρου πολίτη, εργαζόμενου του ΟΗΕ, στη Λωρίδα της Γάζας. Οι συνθήκες του συμβάντος αποτελούν αντικείμενο έρευνας», γράφει ο Όρεν Μάρμορσταϊν, εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, σε μήνυμα στην πλατφόρμα Χ.

«Επιμένουμε στο γεγονός ότι η προκαταρκτική εξέταση δεν αποκάλυψε καμιά σχέση με οποιαδήποτε δραστηριότητα του ισραηλινού στρατού στην περιοχή», προσθέτει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος