Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν στους δρόμους του Τελ Αβίβ, για να υποστηρίξουν την κυβέρνηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τις δικαστικές μεταρρυθμίσεις.
Το ισραηλινό «Κανάλι 12» υπολόγισε τον αριθμό των συμμετεχόντων στις διαδηλώσεις σε 30 χιλιάδες διαδηλωτές.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο ισραηλινός βουλευτής της Κνεσέτ, Νταν Ιλούζ επεσήμανε σε μήνυμα του προς τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, ότι οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, στις οποίες επέκρινε την κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, είναι μια «κατάφωρη παρέμβαση» στο Εσωτερικών Υποθέσεων του Ισραήλ.
Αυτό ήρθε σε επιστολή που έστειλε ο Νταν Ελόζ, μέλος της Κνεσέτ από το κόμμα Λικούντ υπό τον Νετανιάχου, προς τα Δημοκρατικά και Ρεπουμπλικανικά μέλη του Κογκρέσου, σύμφωνα με την εφημερίδα, «Yediot Ahronot».
Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος