Ισραήλ: Αιματηρή επίθεση με νεκρούς στην πόλη Χαντέρα (video)

Δύο Ισραηλινοί αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε μια «τρομοκρατική» επίθεση την Κυριακή στη βόρεια πόλη Χαντέρα προτού οι αστυνομικοί πυροβολήσουν και σκοτώσουν τους δράστες, δήλωσαν αστυνομία και γιατροί.

Η πολύνεκρη επίθεση σημειώνεται την ώρα που τέσσερις Άραβες υπουργοί Εξωτερικών και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ συγκεντρώνονται στο νότιο Ισραήλ σε μια άνευ προηγουμένου περιφερειακή συνάντηση.

Η αστυνομία είπε ότι «δύο τρομοκράτες έφτασαν στην οδό Χέρμπερτ Σάμουελ στη Χαντέρα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον αστυνομικής δύναμης εκεί», με αποτέλεσμα δύο νεκρούς. «Μια ειδική αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο επιτέθηκε και μετά από σύντομη συμπλοκή εξουδετέρωσε τους δράστες», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο Ντουντού Μποάνι, ο υποδιοικητής της αστυνομίας της περιοχής, είπε στους δημοσιογράφους ότι τα δύο θύματα της επίθεσης ήταν αστυνομικοί. Πρόσθεσε ότι οι δράστες πυροβολήθηκαν και είναι νεκροί. Γιατροί δήλωσαν ότι «δύο Ισραηλινοί» σκοτώθηκαν στην επίθεση, με άλλα τέσσερα άτομα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο και δύο ακόμη να δέχονται τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: afp

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος