Ισπανία: Και επιχρυσωμένοι δονητές στη λεία κακοποιών μετά από διάρρηξη εταιρείας sex shops

Τουλάχιστον οκτώ δονητές πολυτελείας, ορισμένοι με επίστρωση χρυσού 24 καρατίων, κλάπησαν από την ισπανική εταιρεία χονδρικής πωλήσης ερωτικών βοηθημάτων, Dreamlove, στην Ισπανία

Δονητές πολυτελείας, τουλάχιστον οκτώ στον αριθμό, μεταξύ των οποίων και κάποιοι με επίστρωση χρυσού 24 καρατίων, ήταν μεταξύ των κλοπιμαίων από την ισπανική εταιρεία χονδρικής πωλήσης ερωτικών βοηθημάτων, Dreamlove. Η συνολική αξία των αντικειμένων που εκλάπησαν ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, οι τρεις κακοποιοί, που άρπαξαν αντικείμενα πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένης μιας επιχρυσωμένης έκδοσης της οποίας η τιμή ξεκινά από 15.000 ευρώ -αφού το κόστος αυξάνεται με το μέγεθος και τη λειτουργικότητα- φαινόταν ότι ήξεραν ακριβώς τι έψαχναν, ανέφερε σχετικά στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ιντιαρέμπ Απόντε, εμπορική διευθύντρια της εταιρείας με έδρα τη Σεβίλλη.

Μάλιστα οι κλέφτες, που εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, «έψαξαν μέχρι να φτάσουν στον χώρο ασφαλείας όπου βρίσκονταν οι επίχρυσοι δονητές και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό», είπε η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Εντέλει εκλάπηκαν οκτώ ερωτικά βοηθήματα, έξι επιχρυσωμένα και δύο από ανοξείδωτο ατσάλι, κόστους «από 3.500 έως 7.000 ευρώ». «Καθώς αυτά είναι σεξουαλικά βοηθήματα πολυτελείας και σπάνια στην αγορά, δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ εύκολο για τους κλέφτες να τα μεταπωλήσουν», είπε ακόμη η Ιντιαρέμπ Απόντε.

Να σημειωθεί ότι οι επιτήδειοι πήραν επίσης 25.000 ευρώ σε μετρητά τα οποία ήταν κρυμμένα σε χρηματοκιβώτιο μέσα στην αποθήκη, που βρίσκεται σε ένα βιομηχανικό πάρκο 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Σεβίλλης.

Σε εικόνες από σύστημα βιντεοπαρακολούθησης που έχει στη διάθεσή του το Γαλλικό Πρακτορείο, φαίνονται τρία άτομα μασκοφορεμένα να εισέρχονται στο ακίνητο με ένα σφυρί και ένα τσεκούρι, αφού είχαν προκαλέσει πλήρη συσκότιση.

Στο site της, η Dreamlove, εταιρεία που ιδρύθηκε το 2007, χαρακτηρίζεται ως «υπηρεσία παραγωγής προϊόντων ικανοποίησης» με πάνω από 20.000 είδη σε απόθεμα, που περιλαμβάνουν από σεξουαλικά βοηθήματα μέχρι εσώρουχα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος