ΗΠΑ: Τουλάχιστον 4 νεκροί από πυροβολισμούς στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε περιστατικό μαζικών πυροβολισμών που σημειώθηκε σε κατάστημα στην καρδιά του Τζάκσονβιλ στη Φλόριντα, μετέδωσε το Fox News.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο ύποπτος οχυρώθηκε στο κατάστημα, κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης με την αστυνομία.

Η δήμαρχος Ντόνα Ντίγκαν δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το περιστατικό των “μαζικών πυροβολισμών”, όπως το αποκάλεσε. Η ίδια έσπευσε στο σημείο επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η δημοτική σύμβουλος του Τζάκσονβιλ, Τζου’Κόμπι Πίτμαν, έκανε λόγο για τραγωδία και είπε ότι κατάλαβε ότι ο ύποπτος σκοτώθηκε.

“Οι άνθρωποι σε αυτήν την κοινότητα, πληγώνονται. Ξέρετε, αυτό δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ, πολύ θυμωμένη αυτή τη στιγμή”, είπε η Πίτμαν στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος