ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με νεκρούς σε πάρτι στο Πίτσμπουργκ

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής, τοπική ώρα, σε ένα πάρτι στο Πίτσμπουργκ, με αποτέλεσμα δύο ανήλικοι να χάσουν τη ζωή τους και άλλα οκτώ άτομα να τραυματιστούν.

Εκατοντάδες άνθρωποι, οι περισσότεροι ανήλικοι, είχαν συγκεντρωθεί σε μία ενοικιασμένη κατοικία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος του Πίτσμπουργκ, Σκοτ ​​Σούμπερτ. Μετά από συμπλοκή έπεσαν πυροβολισμοί τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. Οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο δείχνουν ότι χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια και ένα τουφέκι και η αστυνομία πιστεύει ότι υπήρξαν πολλοί δράστες.

Δύο άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία, και άλλα οκτώ άτομα νοσηλεύονται με τραύματα από πυροβολισμό. Μια ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε αρχικά ότι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, αλλά ο Σούμπερτ αναθεώρησε τους αριθμούς στη συνέντευξη Τύπου. Τα ονόματα των δύο νεαρών, που έχασαν τη ζωή τους, δεν έγιναν γνωστά.

Κάποιοι τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, ενώ δύο άνθρωποι που πήδηξαν από τα παράθυρα φέρουν κατάγματα. Ένας άλλος άνδρας χτυπήθηκε από πυρά ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: A.P.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος