ΗΠΑ: Νεκρός βρέθηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία δικαστή στο Μέριλαντ

Νεκρός βρέθηκε ο 49χρονος που καταζητείτο εδώ και μια εβδομάδα ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία δικαστή στο Μέριλαντ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της αμερικανικής πολιτείας.

Ο Πέδρο Αργκότε βρέθηκε νεκρός σε δασική έκταση στα περίχωρα του Γουίλιαμσπορτ, ανέφερε η ενημέρωση του σερίφη της κομητείας Ουάσινγκτον, χωρίς να διευκρινίζεται η αιτία θανάτου.

Το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, ο δικαστής Άντριου Γουίλκινσον πυροβολήθηκε κατ’ επανάληψη έξω από το σπίτι του στο Χέιγκερσταουν. Ο 52χρονος δικαστής διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον Πέδρο Αργκότε. Δεν είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστή Γουίλκινσον για την υπόθεση διαζυγίου και την ανάθεση επιμέλειας των τεσσάρων παιδιών του. Ο δικαστής Άντριου Γουίλκινσον επικύρωσε το διαζύγιο και έδωσε στη μητέρα την επιμέλεια των τεσσάρων ανήλικων τέκνων. Λίγες ώρες αργότερα, ο δικαστής δολοφονήθηκε.

«Ήταν μια στοχευμένη επίθεση στον δικαστή Γουίλκινσον», είχε πει τότε ο σερίφης της κομητείας Μπράιαν Άλμπερτ σε συνέντευξη Τύπου. Το αυτοκίνητο του Αργκότε είχε βρεθεί σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος