ΗΠΑ: Κατασπαράχθηκε 7χρονος από αγέλη σκύλων – Σοβαρά τραυματισμένη η μητέρα

Array

Ένα επτάχρονο αγόρι κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από μια «αγέλη» σκύλων, συμπεριλαμβανομένων δύο ροτβάιλερ και δύο ανάμεικτης ράτσας, αφήνοντας τη μητέρα του σοβαρά τραυματισμένη.

Ειδικότερα, ο άτυχος Kellan Islas και η 39χρονη μητέρα του Emily Islas δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα σκυλιά λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα το Σάββατο (21/1) στον καταυλισμό Fort Hall της πολιτείας του Αϊντάχο των ΗΠΑ.

Η αστυνομία εστάλη στην κατοικία μετά από αναφορά ότι ένα νεαρό αγόρι είχε δεχτεί επίθεση «από πολλά σκυλιά και είχε χάσει τις αισθήσεις του».

Τα σκυλιά ανήκαν στον Benjamin Dominick Wolfchild και την Juliana Wolfchild, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Sho-Ban News.

Η μητέρα και τα δύο της παιδιά ζουν σε ένα τροχόσπιτο πίσω από την κατοικία των Wolfchild, όπου είχε αφήσει τον Kellan να βγει έξω για να παίξει γύρω στις 5.50μμ. Όταν δεν επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, τον βρήκε ξαπλωμένο μπρούμυτα στη βεράντα της κατοικίας Woldchild, ενώ τα σκυλιά του επιτίθονταν, σύμφωνα με το Sho-Ban News.

Η μητέρα ξάπλωσε πάνω στον γιο της για να τον προστατεύσει, αλλά μέχρι να τελειώσει η επίθεση, τα τραύματα του παιδιού το είχαν καταστήσει αναίσθητο. Η Emily έμεινε «σοβαρά τραυματισμένη» αφού προσπάθησε, αλλά απέτυχε, να αποκρούσει τα σκυλιά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο της περιοχής.

Η μητέρα προέβη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται ακόμη στην εντατική προσπαθώντας να αναρρώσει από τη ζημιά που της έκαναν τα σκυλιά.

«Υπέστη νευρική βλάβη και ρήξη αρτηρίας στο δεξί της χέρι, καθώς και βλάβη στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, στο αριστερό της χέρι και στην πλάτη της», έγραψαν σε έρανο, ο οποίος έχει συγκεντρώσει σχεδόν 11.000 δολάρια από τον στόχο των 20.000 δολαρίων.

Η μικρότερη κόρη, Ρόρι, δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης.

Οι ιδιοκτήτες των σκυλιών έλαβαν 15 παραπομπές από το Animal Ordinance της Shoshone-Bannock Tribes, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης κακόβουλου ζώου, του εμβολιασμού κατά της λύσσας και της υπέρβασης του ορίου για τα κατοικίδια ζώα, σύμφωνα με το Sho-Ban News.

Και τα τέσσερα σκυλιά υποβλήθηκαν σε ευθανασία από το αστυνομικό τμήμα του Fort Hall.

Η αστυνομία του Fort Hall, το FBI και το Fish & Game διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό και η υπόθεση αναμένεται να υποβληθεί στο γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ για εξέταση.

Πηγή: DailyMail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος