ΗΠΑ: Κάμερα κατέγραψε την απόπειρα απαγωγής ενός 6χρονου κοριτσιού – Η αντίδρασή της ήταν σωτήρια (video)

Αίσιο τέλος είχε η απόπειρα απαγωγής ενός εξάχρονου κοριτσιού στο Χάμιλτον του Οχάιο, στις ΗΠΑ. Η κάμερα του κουδουνιού της εξώπορτας κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη της αποτρόπαιας αυτή πράξης, η οποία απεφεύχθη χάρη στην άμεση αντίδραση του παιδιού.

Το βίντεο που δημοσίευσε το ABC δείχνει το ανήλικο κορίτσι να στέκεται δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών όταν ο 33χρονος Ντέρικ ΜακΦέρσον πλησίασει το παιδί και επιχείρησε να το αρπάξει από τους ώμους. Η αντίδραση της μικρής ήταν άμεση. Έβαλε τις φωνές, αντέδρασε και άρχισε να τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση.

«Με άφησε γιατί φώναξα» δήλωσε η Ken’Adi Nash, η οποία έδειξε γενναιότητα και αντέδρασε όπως της είχαν μάθει οι γονείς της.

ΗΠΑ: Κάμερα κατέγραψε την απόπειρα απαγωγής ενός 6χρονου κοριτσιού – Η αντίδρασή της ήταν σωτήρια (video)
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 33χρονος Ντέρικ ΜακΦέρσον είναι ο επίδοξος απαγωγέας.

Η μητέρα της 6χρονης, Μάντι Μίλερ, δήλωσε στο ειδησεγραφικό μέσο ότι η κόρη της είχε μόλις βγάλει τα σκουπίδια στο δρόμο, όταν εμφανίστηκε ο δράστης.

Η μητέρα της μικρής ακούγοντας τις φωνές της κόρης της βγήκε τρέχοντας από το σπίτι για να δει τον επίδοξο απαγωγέα να το βάζει στα πόδια και το κορίτσι να περιγράφει την επίθεση στη μητέρα του, λέγοντας ότι ο άγνωστός της άνδρας την «άγγιξε στα ιδιωτικά της σημεία».

Η κινητοποίηση της αστυνομίας του Χαμιλτον ήταν άμεση και ο επίδοξος απαγωγέας συνελήφθη. Αν και ο δράστης δεν ολοκλήρωσε το αρρωστημένο σχέδιό του τα ψυχικά τραύματα που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένειά της είναι τεράστια.

Η αντίδραση της μικρής έγινε θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών που δείχνουν βίντεο για το πώς πρέπει να αντιδράσουν τα παιδιά όταν βρεθούν σε,μια αντίστοιχη περίπτωση, προτρέποντάς τα να φωνάζουν και να κλωτσάνε τους επίδοξους απαγωγείς τους.

Πηγή: ABC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος