ΗΠΑ: Ηλικιωμένη κέρδισε δύο φορές στο «ξυστό» συνολικά 400.000 δολάρια μέσα σε λίγες μέρες

Array

Δύο στιγμιαία λαχεία – «ξυστό» αγόρασε 70χρονη από το Ντέλαγουερ των ΗΠΑ στα μέσα Οκτωβρίου. Για καλή της τύχη διαπίστωσε πως το ένα εξ αυτών κέρδιζε 100.000 δολάρια.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η εταιρεία του τυχερού παιχνιδιού, η γυναίκα εξαργύρωσε το τυχερό δελτίο στις 20 Οκτωβρίου και αποφάσισε να γιορτάσει τη νίκη αγοράζοντας ακόμη τρία. Όπως φαίνεται η τύχη συνέχισε να την «ακολουθεί» αφού κέρδισε ξανά, αυτή τη φορά 300.000 δολάρια.

«Δεν το πιστεύαμε» είπε η ίδια, που ζήτησε να μην δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της, ως προς την αντίδραση που είχαν με τη φίλη της όταν κατάλαβαν τι είχαν «καταφέρει».

Όπως είπε, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη της για να εξασφαλίσει τη σύνταξή της. Ακόμα, δήλωσε πως δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει να αγοράζει «ξυστό», αφού είναι μια συνήθεια που λατρεύει, όπως παραδέχτηκε.

Να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος 100.000 δολάρια είναι μία προς 120.000, ενώ για τις 300.000, μία προς 150.000.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την φορολογία των κερδών, είναι ανάλογη με όποιο άλλο εισόδημα. Όμως, το Ντέλαγουερ των ΗΠΑ θεωρείται το καλύτερο μέρος για να κερδίσει κάποιος το λαχείο καθώς δεν υπάρχει ειδικός φόρος, όπως σε άλλες πολιτείες.

Πηγή: The Guardian

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος